|
Home | Kuchařka | Italská jídla a těstoviny | Fettucine s cuketou Fettucine s cuketou - fotonávod
Jarní cibulka (4ks), olivový olej, 2 malé cukety, chilli, Fettucine (či Tagliatelle) Na pánvi rozehřejeme olej a zesklovatíme na něm nakrájenou jarní cibulku (nebo normální). Cukety omyjeme, vydlabeme vnitřky, nakrájíme na cca 16 proužků (i se slupkou), podle délky cukety rozkrojíme v polovině či ve třetinách a přidáme do pánve k cibulce. Osolíme, ochutíme špetkou pálivé papričky, můžeme i opepřit, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka (můžeme podlít trochou vody). Mezitím uvaříme těstoviny ve větším množství osolené vody a slijeme je. Těstoviny promícháme s dušenou zeleninou a ihned podáváme.
Home | Kuchařka | Italská jídla a těstoviny | Fettucine s cuketou |
||
|