DomůKontakt  . 

 
 
       
       

Úvod

Novinky
Kuchařka

     Polévky

     Ke knedlíkům

     Tofu, soja apod

     Zeleniny

     Luštěniny

     Arabská jídla

     Mexická a šp. jídla

     Italská jídla, těstoviny

     Sladká jídla

     Houbová jídla

     Jiné

     Saláty

     Pomazánky

 
Z čeho vařit
Restaurace
Citáty
Argumenty
Zdraví
Slavní vegetariáni
Odkazy

Videa

Otázky a odpovědi
Návštěvní kniha

 

Home | Kuchařka | Italská jídla a těstoviny | Fettucine s cuketou

Fettucine s cuketou - fotonávod

 

Jarní cibulka (4ks), olivový  olej, 2 malé cukety, chilli, Fettucine (či Tagliatelle)

Na pánvi rozehřejeme olej a zesklovatíme na něm nakrájenou jarní cibulku (nebo normální). Cukety omyjeme, vydlabeme vnitřky, nakrájíme na cca 16 proužků (i se slupkou), podle délky cukety rozkrojíme v polovině či ve třetinách a přidáme do pánve k cibulce. Osolíme, ochutíme špetkou pálivé papričky, můžeme i opepřit, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka (můžeme podlít trochou vody). Mezitím uvaříme těstoviny ve větším množství osolené vody a slijeme je. Těstoviny promícháme s dušenou zeleninou a ihned podáváme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home | Kuchařka | Italská jídla a těstoviny | Fettucine s cuketou